Feyenoordweb
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een automatische deuropener maakt het betreden van uw pand gemakkelijker

Met een automatische deuropener maakt u het uzelf en uw medewerkers en zakenrelaties eenvoudig bij het betreden van uw bedrijfspand. U kunt uw medewerkers bijvoorbeeld pasjes geven waarmee ze zichzelf toegang kunnen verlenen tot uw pand. Zo blijven onbevoegden buiten en hoeft er niemand bij de receptie te zitten die hen binnen kan laten. Voor zakenrelaties is het uiteraard wel handig als er iemand aanwezig is. Die kan dan wanneer zij aanbellen de deur openen met behulp van de automatische deuropener. Automatische deuren zijn overigens ook een uitkomst voor mindervalide personen. Zij kunnen hierdoor ook eenvoudig uw pand binnenkomen zonder daarbij hulp van anderen in te hoeven schakelen. Zo geeft u hen een stukje vrijheid terug.

Schuifdeuren zijn een ruimtebesparende oplossing

Een automatische deuropener is een handige oplossing, maar op wat voor deur gaat u deze toepassen? U kunt deze oplossing bij uiteenlopende deuren gebruiken. Een van de meest ruimtebesparende oplossingen is om schuifdeuren te kopen. Deze deuren slaan immers niet open, waardoor ze ook in kleinere ruimtes gebruikt kunnen worden. Hierdoor is het een populaire oplossing voor uiteenlopende bedrijfspanden om schuifdeuren te kopen. Natuurlijk is het wel belangrijk om hierbij te kiezen voor deuren van topkwaliteit. Dan weet u zeker dat de deuren naar behoren functioneren en gaan ze bovendien lang mee.

Koop alles omtrent uw deuren bij één specialist

Wilt u graag schuifdeuren kopen of bent u op zoek naar een oplossing voor het automatiseren van uw deuren? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij dormakaba. Deze specialist verzorgt al jaren deuroplossingen op maat – van schuifdeuren tot draaideuren en van deuropeners tot toegangscontrolesystemen. Hierdoor hebben ze zeker een oplossing voor uw situatie. De experts denken graag met u mee over de mogelijkheden die het best op uw wensen aansluiten en die bovendien binnen uw budget passen. Neem gerust contact met hen op om de opties te bespreken.