Feyenoordweb
Image default
Meubels

Op zoek naar de nieuwste mode voor je huis? Lees dit!

De sleutel van een nieuwe woning bijna in ontvangst nemen en op zoek naar een nieuwe set meubels? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw interieur, omdat jouw eigen interieur wel een opfrisbeurt kan gebruiken? Met de verschillende merken voor interieur kun je tegenwoordig zo ontzettend veel moois vinden, maar wat moet je in vredesnaam kiezen? Logisch dat je niet weet hoe en waar je moet beginnen, want er zijn ook wel heel erg veel soorten modetrends voor in je huis. Wij gaan je alles vertellen over de nieuwste modetrends voor in je huis!

Verschillende trends

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel trends op het gebied van meubels en woninginrichting, je zou haast kunnen zeggen dat je het zo gek niet kan bedenken en het toch wel te koop is. Had jij wel eens gehoord van Plaisier interieur? Wat een gek woord eigenlijk, maar het staat voor design meubels die van goede kwaliteit zijn. Met een Plaisier interieur haal je meubels in huis van iedere woontrend, maar deze zijn in de meeste gevallen ook erg praktisch. Denk maar eens aan de vormgeving, maar ook de gebruikte materialen spelen een grote rol.

Wat zijn de trends van dit moment?

Op dit moment is het super fijn om gewoon een lekkere frisse start te maken, dat heeft natuurlijk te maken met de periode waar wij allen in geleefd hebben. Met een frisse start kun je denken aan lichte kleuren, maar ook natuurlijke tinten. Een lekker kleurtje aan de muur of gewoon een gewaagde print tegen alle lichte kleuren geeft natuurlijk een extra dementie. Wist je dat gerecyclede materialen steeds meer van deze tijd zijn? Dat alles komt door het milieu waar we mee te maken hebben, alles moet toch steeds een stukje duurzamer.

Wat hebben we nog meer?

Warme en zachte kleuren mogen in deze tijd al helemaal niet ontbreken. Het geeft namelijk een mooie uitstraling, maar het straalt ook rust uit. Wanneer je dan thuis komt na een dag van werken kun je lekker relaxen in een rustige omgeving. Kleed het interieur aan met nog wat zachte materialen om het helemaal af te maken, hierbij kun je denken aan leuke zachte kussentjes. Niet alles hoeft strak te zijn bij dit interieur, dat wil zeggen dat je best wel verschillende vormen mag gebruiken.

De oudere tinten komen terug

Je zult het misschien niet verwachten, maar de tinten van vroeger komen weer een beetje terug. Hou jij wel van een vintage gevoel, dan zit je helemaal goed de komende tijd. Je kunt hierbij denken aan de donkere kleuren voor de meubelen, maar een oker gele stoel mag ook eigenlijk niet ontbreken. Dit maakt je interieur helemaal compleet. Ben jij niet van de kleur okergeel dan kun je ook gaan voor een bank of stoel waar fluweel in verwerkt zit. Een nostalgisch gevoel die je vroeger bij oma thuis beleefde, deze kun jij nu gewoon terug laten komen in jouw interieur.

 

https://www.plaisierinterieur.nl/