Feyenoordweb
Image default
Management

Somlalit institute of business management

Som-Lalit Institute of Management Studies begon haar PGDM (F.T.) en (P.T.) programma in het jaar 1996 en M.B.A (F.T.) programma in het jaar 1998 onder de paraplu van Som-Lalit Education and Research Foundation. Het PGDM-programma is een autonome opleiding die is goedgekeurd door de All India Council for Technical Education (AICTE). MBA-programma is aangesloten bij Gujarat Technological University goedgekeurd door de AICTE.

 

Som-Lalit Education and Research Foundation is een trust geregistreerd onder de Societies Act. De academische activiteiten onder de auspiciën van deze Trust zijn begonnen op 12 augustus 1996. Op dit moment worden de volgende programma’s aangeboden door verschillende instituten van deze Trust:

 

Som-Lalit Institute of Management Studies (SLIMS), dat 2 jaar voltijds / 3 jaar deeltijds Post Graduate Programme aanbiedt dat leidt tot de graad van PGDBM (Post Graduate Diploma in Business Management), goedgekeurd door de AICTE.

 

Som-Lalit Institute of Business Management (SLIBM) die 2 jaar full-time Post Graduate programma dat leidt tot de graad van MBA (Master in Business Administration) goedgekeurd door AICTE en aangesloten bij Gujarat Technological University biedt.

 

Som-Lalit Institute of Computer Application (SLICA), die 3 jaar biedt Under Graduate programma dat leidt tot de graad van BCA (Bachelor in Computer Application).

 

Som-Lalit Institute of Business Administration (SLIBA), die 3 jaar biedt Under Graduate programma dat leidt tot de graad van BBA (Bachelor in Business Administration).

 

Som-Lalit College of Commerce (SLCC), die 3 jaar biedt Under Graduate programma dat leidt tot de graad van B.Com (Bachelor in Commerce).

 

Missie

Ons Instituut, met zijn unieke positie als lid van de Universiteit fungeert als een brug tussen de academische en de zakelijke wereld, en biedt een leerschool voor ontluikende managers van de 21e eeuw Specifiek.

 

Het Instituut streeft ernaar om een kern van wereldklasse management onderwijs programma binnen het kader van de Gujarat University te bieden.

 

Het instituut wil bijdragen aan de maatschappij door het ontwikkelen van verantwoordelijke managers en uitmuntende individuen die leiderschapsuitdagingen aangaan in verschillende sectoren van de economie.

 

Het instituut wil waarde toevoegen aan organisaties in het bijzonder en aan de samenleving in het algemeen, door jonge mensen te ontwikkelen met een sterk verlangen en engagement om de economie te dienen.

 

Het Instituut streeft ernaar de managers van morgen te ontwikkelen die zich inzetten voor een sterk gevoel voor ethisch en verantwoordelijk leiderschap.

 

Daarnaast wil het instituut managementontwikkeling en -opleiding verspreiden onder alle geledingen van de samenleving en zo de ontwikkeling van andere gebieden van de economie en de samenleving bevorderen, met de nadruk op minder bevoorrechte en onderbeheerde instellingen.

 

Doelstellingen

De studenten te helpen kennis, vaardigheden en attitude te ontwikkelen voor het omgaan met bedrijfsproblemen waarmee managers te maken krijgen.

De studenten helpen een houding te ontwikkelen om leidinggevende uitdagingen aan te gaan.

 

In de huidige competitieve en dynamische wereldomgeving heeft Som-Lalit Education and Research Foundation haar naam verdiend in de academische en zakelijke arena door middel van uitmuntendheid en professionalisme van hoog niveau.

 

Het instituut begon zijn academische activiteiten in 1996 met de oprichting van een Post Graduate Programme dat leidde tot de toekenning van PGDM. Later, in 1998, werd de M.B.A. opgericht. De stichting richtte ook undergraduate cursussen op zoals B.B.A in 1997 en B.C.A en B.Com in 1999.

 

Als een instituut dat zich in de eerste plaats richt op het dienen van de hele gemeenschap, beschouwen we onze studenten als onze belangrijkste activa. We willen het onbeperkte potentieel van onze studenten ontsluiten en hen omvormen tot wereldburgers door hen een sterk gevoel van professionalisme, bereidheid en sociale verantwoordelijkheid bij te brengen. Ik herinner me de beroemde uitspraak van Franklin D. Roosevelt: “We kunnen niet altijd de toekomst voor onze jeugd bouwen, maar we kunnen wel onze jeugd voor de toekomst bouwen”.

 

De onderwijskundigen in het bestuursorgaan en de geëngageerde faculteit, die afkomstig zijn van toonaangevende instellingen zoals IIM’s, universiteiten in India en in het buitenland, spelen een vitale rol voor het succes van onze instelling. Toegewijde en deskundige stafleden samen met een uitstekende infrastructuur vergemakkelijken het leerproces.

 

Wij zoeken de samenwerking van alle betrokkenen om de handen ineen te slaan voor professionele managementopleiding.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/