Feyenoordweb
Image default
Industrie

Bent u op zoek naar spankettingen? U schaft ze bij dit bedrijf aan

Hef- en hijsgereedschap is onmisbaar in diverse branches. Denkt u bijvoorbeeld aan de transport- of logistieke branche. Wanneer u zware lasten moet vervoeren bijvoorbeeld. Daarbij is het belangrijk om kwalitatieve spankettingen te gebruiken. Hiermee zet u uw goederen vast, waardoor ze intact blijven tijdens het vervoer en de veiligheid van uw collega’s wordt gewaarborgd. Bij BMI Hijsgereedschap koopt u spankettingen van topkwaliteit. Al het gereedschap dat de professionals hier verkopen, is gecertificeerd en voldoet aan de hoogste eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid. Dat is wel zo fijn om te weten wanneer u vaak te maken heeft met zware goederen en/of machines. Niet alleen koopt u bij deze specialist spankettingen, maar u heeft ook de keuze uit een heel breed assortiment. Zo vindt u er onder andere pallethaken, loopkatten en lieren.

Over het bedrijf

In 2001 startte Ko Michelbrink BMI Hijsgereedschap op. Het begon als een verhuurbedrijf van hijsgereedschap voor bouwkranen. Vier jaar later, in 2005, werd het assortiment uitgebreid. Sindsdien verkopen ze alles op het gebied van heffen, hijsen, takelen en veiligheid. Daarnaast bieden ze u de beste service. Wanneer u een aankoop heeft gedaan, kunt u hen namelijk altijd vragen om een instructie. Zo weet u zeker dat u uw hef- en hijsgereedschap veilig en vertrouwd gebruikt. Is uw gereedschap toe aan een keuring? Ook dat regelt dit gespecialiseerde bedrijf! Er wordt een visuele inspectie uitgevoerd, het wordt nagemeten en beproefd en het krijgt een jaarkleur met sticker voor de volgende keuring. Bij dit bedrijf mag u dus hoge verwachtingen hebben!

Bekijk de website

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar het complete aanbod van BMI Hijsgereedschap? Bekijk dan snel de overzichtelijke website. Hier vindt u tevens de contactgegevens. Deze gebruikt u wanneer u vragen of opmerkingen heeft óf wanneer u een artikel wilt huren. Ontdek het allemaal bij dit servicegerichte bedrijf!

https://www.hijsgereedschap.nl/producten