Feyenoordweb
Image default
Auto's en Motoren

Bij deze garage nabij Schijndel kunt u terecht voor occasions en meer

Bent u op zoek naar een garage in omgeving Schijndel die het probleem voor u oplost? Gelukkig bestaat er zo’n garage. Bij Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. krijgt u elke keer opnieuw waar voor uw geld. U kunt de showroom op afspraak bezoeken, of vrijblijvend een bezoekje aan de website brengen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot het repareren van uw voertuig in Heeswijk Dinther? Dan kunt u natuurlijk ook mailen of bellen. Het is heel eenvoudig om online een afspraak te maken. Al sinds 1969 kunt u bij deze garage in regio Schijndel terecht voor al uw mobiliteitsvraagstukken. U stapt over de drempel bij een echt, traditioneel familiebedrijf, waar waarden als ‘kwaliteit’ en ‘service’ in een hoog vaandel staan.

Alle merken vertegenwoordigd

Het familiebedrijf vertegenwoordigt alle grote merken in de autowereld. Daarnaast mag de garage uit regio Schijndel zich specialist noemen op het gebied van SEAT-, KIA en Daihatsu auto’s. Bent u op zoek naar een écht betrouwbare occasion? Dan vindt u bij Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. uit het plaatsje Heeswijk Dinther maar liefst ruim 150 occasions, van alle merken. Het bedrijf is bij BOVAG aangesloten, wat een garantstelling is van kwaliteit. Mocht er toch iets mis zijn, dan bent u uiteraard verzekerd van de beste service en zeer hoge deskundigheid. A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. is de naam van het aan de garage gelieerde schadebedrijf. Dit verwante schadebedrijf is volledig FOCWA Eurogarant. Mocht u een auto met schade hebben, dan wordt deze moeiteloos voor u gerepareerd, ongeacht het merk auto.

Ga langs bij een specialist in KIA’s

De garage uit omgeving Schijndel mag zichzelf KIA-specialist noemen. Het bedrijf heeft ruim 16 jaar ervaring met KIA modellen. Ook worden de monteurs die bij de garage in dienst zijn met het speciale KIA Trainingsprogramma opgeleid. Er wordt volgens fabrieksstandaarden gerepareerd en onderhouden. Ook als u op zoek bent naar een nieuw model in Schijndel, Berlicum, Nistelrode, Loosbroek, Schijndel, Erp, Veghel, Sint Oedenrode of Heeswijk, zit u hier goed.

https://autobedrijfhurkmans.nl/