Feyenoordweb
Image default
Eten en drinken

Catering regelen in Zuid-Holland was nog nooit zo eenvoudig

Die buitengewone gemeente biedt altijd wat te beleven. Zo kent Venlo talloze festivals en het bruisende nachtleven die u jaarlijks kunt door struinen. Wilt u meer weten over wat u er kunt doen in Venlo ? Bekijk dan dit linkje. Met zoveel leuke activiteiten, is het dan ook niet vreemd dat veel particulieren en bedrijven op zoek zijn naar een cateraar die alleen het beste van het beste levert. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste gerechten uit Venlo gaat u naar Happie.
Catering boeken voor bijvoorbeeld een trouwerij, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering. In onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai voor elkaar. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Venlo ? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de beste fingerfood, de meest smakelijke buffetten, en zelfs de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een echte grill-koning alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en tenslotte weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt geregeld. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

 

Welke soorten catering bezorgen wij allemaal in Venlo?

Het assortiment van Happie is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering

 

Lunch bestellen in Venlo

De beste middag maaltijden bestel je bij Happie catering in Venlo . Voor een ieder is er iets te vinden in ons assortiment. onze lunchpakketten omvatten diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse zoetigheden. U kunt uw lunches per persoon laten verpakken. Zelfs als u uw lunchpakketten op meerdere adresssen wilt laten leveren, dan is dat een optie. Ideaal voor als u zit met de coronamaatrdegelen. Onze lunchpakketten worden altijd verpakt in biologisch afbreekbare emballage. op deze manier zijn de lunchpakketten niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet slecht voor ons milieu.

 

High Tea bestellen in Venlo

Heeft u zin in iets feestelijkers dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten bommetje vo met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek, sandwiches met zalm of cheesecake. Te bestellen voor grote groepen of kleine feestjes. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering, verpakt in biologisch afbreekbare verpakking. Wij kunnen uw high tea’s per persoon verpakken, zo kunnen wij het product leveren op meerdere adressen.

 

Buffet bestellen in Venlo

Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende avondmaaltijden van Venlo haal je hier. De keuze op onze website is erg groot. Daarnaast kunt u uw gerechten geheel op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke gerechten u op uw event serveert. Het ideale aan het buffet is dat de aanwezigen zelf kunnen opscheppen met de gerechten dat ze het meest smaakvol vinden. ook is een buffet erg efficiënt. De bediening hoeft immers niet te vragen wat uw de aanwezigen willen eten.

 

BBQ catering in Venlo (Met of zonder kok)

Houdt u van een super gezellig feestje buiten in de tuin? Bekijk dan eens onze BBQ Catering. Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor een BBQ pakket, Of dat u wilt dat er een echte BBQ-koning naar uw locatie komt. We got it all! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Ook gaat een BBQ-pakket bestellen erg eenvoudig. Een paar klikken met de muis en en u bent helemaal ready.

 

Borrelhapjes bestellen in Venlo

Onovertroffen en originele borrelhapjes†regelen doet heel Venlo via de webshop van Happie Delivery. Met onze brede keuze zorgen wij dat een ieder lievelings borrelhapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal. U kunt er voor kiezen om de hapjes warm geleverd te krijgen of om het zelf te verwarmen. Wilt u (leuke ideeÎn voor uw feest?

 

Tapas bestellen in Venlo

Bent u ook gek op deze fenomenale Mediteraanse? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden de tapas catering dat naadloos aansluit bij uw feestje.Voel je meteen in Spanje met onze exotische tapasmenu’s!