Feyenoordweb
Image default
Onderwijs

Circus activiteit voor basisscholen

Wie in de klas hangt altijd de clown uit? En wie van de leerlingen is een ster in jongleren met de mandarijntjes die iedereen meegenomen heeft in de pauze? Deze kwaliteiten kunnen getoond worden tijdens deze fantastisch leuke culturele activiteiten die Grote Broer organiseert bij jou op de basisschool. Dit om cultuureducatie te bevorderen, de basisscholen te ontzorgen en de leerlingen een fantastische dag te bezorgen! Super toch? 

Circus workshop in de klas

De circus workshops die Grote Broer organiseert op basisscholen vallen altijd in de smaak! Of het nu gaat om jongleren of om goochelen, de kinderen zijn er dol op. Maar daarnaast hebben de leraren ook een fantastische tijd. Hoelang kan de meester op één been staan? En de juffrouw? En kunnen zij eigenlijk jongleren? Samen met een ervaren workshopdocent veranderen de wandelgangen van de school eventjes in wegen rondom de circuspiste. De muren worden tentdoek van de circustent en alles komt zo samen. Schmink op de gezichtjes van de leerlingen en ze worden clowns! 

Workshop jongleren

Het plezier op een culturele activiteit staat natuurlijk heel hoog in het vaandel. Of jullie nu met zijn allen een workshop jongleren gaan doen, of kijken wie het best kan balanceren als een echte acrobaat. Bassie en Adriaan zijn niets bij de circusartiesten die op jouw basisschool klaar gestoomd worden voor de circustent! Verzorg samen met Grote Broer de leukste dag van het schooljaar en tover al jouw leerlingen om tot heuse circusartiesten. Het aanbod is groot, met wel 6 activiteiten om uit te kiezen. Of maak er een hele circusdag van, nóg leuker. Is circus niet voor jouw school weggelegd? Blader dan gerust eens door het verdere aanbod van Grote Broer! Zo zijn er workshops in het thema van de Kinderboekenweek, hebben we activiteiten rondom dans, theater maar ook kijken we naar het verband tussen techniek en kunst. Allemaal dus super interessant! Wanneer zien we jou? 

https://www.grotebroer.nl/