Feyenoordweb
Image default
Aanbiedingen

De beste fysiotherapie in heel Hoogland

Ik ben bij de beste psychosomatische fysiotherapie in Amersfoor terecht gekomen. Een tijdje geleden heb ik een ongeluk gehad met een auto en de fiets. Ik was aangereden en had overal blauwe plekken en veel spierpijn en klachten. We zijn nu een paar maanden verder na dat ongeluk en ik heb nog steeds last van sommige klachten die maar niet weg gaan. Daarom heeft mijn arts besloten om mij naar fysiotherapie te sturen, maar ik had nog geen idee welke praktijk ik zat.

Een fijne fysiotherapiepraktijk in Hoogland

Nadat ik dus nog steeds last had van bepaalde klachten, ben ik dus naar fysiotherapie gegaan in Hoogland. In Hoogland zelf zijn er niet veel praktijken waar ik terecht kon dus uiteindelijk was er een kennismakingsgesprek afspraak gemaakt bij Zee in Beweging. Ik kende deze praktijk niet zo goed, maar ik stond open voor alles omdat ik van mijn pijn af wilde. Toen ik daar aankwam en mijn begeleider ontmoeten had ik meteen een goede klik met deze persoon. We hadden een leuk gesprek en we hadden even een bepaald schema doorgelopen over wanneer ik zou komen en wat we precies tijdens die sessies. Ik hoopte hiermee van mijn klachten af te komen en weer een beetje normaal te kunnen lopen zonder pijn.

Goede begeleiding en vooruitgang

We zijn nu een paar maanden verder in het traject om mijn klachten weg te halen en alles loopt nu erg soepel. Ik kom elke week langs voor een sessie om bepaalde oefeningen te doen die mijn klachten zouden moeten helpen en het is ook altijd erg gezellig. Ik word als een echte patiënt verzorgt, maar als een normaal mens behandeld. Zelf merk ik ook dat het een stuk beter met mijn lichaam gaat, maar ik ben er nog lang niet. Dus ik blijf nog lekker nog even lopen bij Zee in Beweging!

Bezoek de website

Wilt u ook fysiotherapie? Bekijk dan de website van Zee in Beweging via www.zeeinbeweging.nl voor meer informatie over alle soorten diensten die zij voor u kunnen regelen en waarvoor zij staan.