Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Skischoenen op maat bij Skischoenopmaat.nl

Bij Skischoenopmaat.nl kun je skischoenen laten maken op maat. Het hebben van een juiste maat is erg belangrijk als het gaat om je skischoenen want als je de verkeerde maat draagt, heb je een verhoogde kans op voetklachten tijdens of na het skiën. Niets is vervelender dan kramp, beknelde tenen of branderige voeten na bepaalde activiteiten. Daarom helpen wij u er graag bij om van deze klachten af te komen of te voorkomen. 

6 stappenplan bij Skischoenopmaat.nl

Bij skischoenopmaat.nl werken wij met een 6 stappenplan om voor u de beste skischoenen op maat te maken. De eerste stap hierbij is de ‘intake en voetanalyse’. Hierbij kijken we allereerst naar uw persoonlijke informatie zoals uw skistijl, op welke niveau u zit en of u eventuele klachten of fysische beperkingen ervaart. Ook kijken we hierbij naar de maten van uw voet, de flexibiliteit, de vorm en doen wij een standanalyse van uw onderbeen en knieën. Stap twee is de 3D en 2D voetscan. Hierbij maken wij een exacte scan zodat we de volume waarde van uw voet en onderbeen. Met de 2D voetscan meten we de voetbelastingdruk. Stap drie is het analyseren van de voetproblematiek en oplossingen. Hierbij maken wij een plan voor welke zool geschikt is, de flexibiliteit van de skischoen, de maat en welke leest van toepassing is. Ook kunt u tijdens deze stap kiezen of u de skischoenen wilt laten foamen. Bij stap vier worden de skizolen op maat gemaakt en geven wij advies over welke het beste passen. Stap vijf is het passen en ‘bootfitting’. Hierbij kunt u passen. Indien er een verandering moet worden gedaan, kunnen wij dat plaatselijk doen door warmtebronnen. De laatste stap is dat u eindelijk gebruik kunt maken van uw skischoenen en kan genieten van een heerlijke wintersport vakantie. 

Afspraak maken

Als u vaak klachten ervaart tijdens of na het skiën, raden wij u aan om een afspraak te maken op onze website. In dit geval gaan we de zes stappen doorlopen zodat u zo snel mogelijk klachtvrij bent. Het enige wat u hoeft te doen is van te voren een intakeformulier 24 uur van aanvang in te vullen.