Feyenoordweb
Image default
Toerisme

De herfstvakantie doorbrengen aan de Belgische Kust?

oesterput blankenberge

De herfstvakantie komt eraan, wat betekent dat u uw kinderen weer een week entertainment moet bieden en verveling moet voorkomen. Breng de kinderen naar de Belgische kust. Door veel activiteiten kun je hier zeker voor plezier zorgen! Hieronder vind je wat je het beste kunt doen, waardoor ze vol plezier zullen zijn.

Breng een bezoekje aan De Lenspolder

Laat de kinderen tijdens de herfstvakantie in contact blijven met het boerenleven. De boerderij heeft een erf met rondlopend pluimvee, konijnen, een vijver met verschillende eenden en schildpadden en een weiland met enkele grotere boerderijdieren. Daarnaast organiseerden ze veel activiteiten voor kinderen. Kom en doe mee!

Maak een ritje met de gocart op het Rauschenbergplein

Op het Rauschenbergplein in Westende kun je gratis met de winkelwagen in de buurt rijden. Huur een skelter bij een lokaal verhuurbedrijf in de buurt en geniet van een autovrij plein. Wil je geen auto nemen? Je kunt ook bordspellen spelen zoals Twister, Mens Erger je Niet of dammen. Agent 212 regisseerde het verkeer van de dam naar het Rauschenbergplein.

Sla een balletje in Bredene

Minigolf spelen is een ideale tijd om te ontspannen. Of het nu gaat om (beginners) geluk of een bepaald talent, je kunt voor plezier zorgen. Niet alleen in Bredene, maar overal langs de kust vind je super leuke plekken waar je minigolf kunt spelen.

Beleef een leuke dag in “Duinenwater”

Sportoase Duinenwater heeft een breed scala aan diensten voor iedereen! Dit is een zwembadcomplex met sportbaden, lesbaden, spectaculaire glijbanen, rijk gezondheidsbehoud, groepslessen, fitness, etc. Fijne dag in het water met de kinderen!

Maak een geleide wandeling in Provinciaal Domein De Nachtegaal

Trek je wandelschoenen aan en volg een gratis rondleiding op het Provinciaal Domein De Nachtegaal. Hier kunt u met het hele gezin genieten van de prachtige natuur van De Panne.

Op en neer bij het indoor skicentrum Topfit

In de indoorskibaan van Topfit kan uw kind de ski- of snowboardvaardigheden oefenen. Daarnaast hebben ze ook een spelcircuit, waar kinderen hun hartje kunnen uitleven. Gegarandeerd leuk!

Luister naar de sprookjesverhalen in het Leopoldpark

Tijdens de herfstvakantie verandert Leopoldpark in Oostende volledig in een magische sprookjeswereld. Kom op verschillende straatvoorstellingen, theatervoorstellingen, workshops, verhalen en meer ontdekken. Alle activiteiten zijn gratis.

Bezoek het maritieme themapark aan zee

In dit mariene themapark van de oude vismarkt leer je over het ruige leven van de vissers, de geschiedenis van de haven van Zeebrugge en het leven onder zeeniveau. Wedden dat uw kind nog steeds gepassioneerd zal zijn over de Russische onderzeeër Foxtrot, het West-Hinder lichtschip en het nieuwe piratenspeelparadijs?

 Keuze genoeg!

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html