Feyenoordweb
Image default
Beauty en verzorging

Laat je lekker knippen

Ga naar de beste kapper in Laren als je naar de kapper moet. De kapper in Laren zorgt ervoor dat jij de salon verlaat met een fris, mooi en leuk nieuw kapsel waarmee je weer een tijdje ongestoord kan rondlopen. De kapper staat voor iedereen open en u kan binnenlopen wanneer u wilt. Wij werken met en zonder afspraken dus als u tijd heeft kan u langslopen en wellicht dat er nog iemand voor u beschikbaar is. Natuurlijk kan u ook altijd een afspraak maken voor alle zekerheid. Bij de kapper in Laren wordt u geholpen zoals u dat wilt en kunnen wij de adviezen geven waar u echt wat aan heeft.

Soorten knipbeurten

Bij de kapper in Laren kan u langskomen voor verschillende soorten knipbeurten. Zo kan u graag uw haar willen bijwerken omdat het er niet meer mooi en gezond uitziet. Ook kan het zijn dat u een keer iets nieuws wilt en niet meer het haar wat u altijd al heeft gehad. De kappers die bij de kapper in Laren werken willen dan ook graag met u meedenken als u een nieuwe coup wilt proberen. Zo kunnen wij kleuren, knippen en ook nog stijlen als u daar behoefte aan heeft. Ook is het mogelijk om bij ons uw haren te laten wassen en te laten doen op de manier zoals u graag wilt. Overleg het met ons team en dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Klantvriendelijk

Zoals wij al vermeld hadden vinden wij het heel erg belangrijk dat de klant de salon verlaat met een glimlach en tevreden terugkijkt op de knipbeurt die zojuist door de kapper in Laren gedaan is. Wij willen dan ook dat iedereen zich welkom voelt in de salon en daardoor bieden wij altijd een drankje aan, kan u een tijdschrift lezen en zullen wij u betrekken bij de behandeling die wij uitvoeren. Heeft u ideeën, dan horen wij die graag. Een foto of een filmpje laten zien mag ook altijd zodat wij een nog duidelijker beeld hebben hoe wij u tevreden kunnen krijgen.