Lekker smullen met onze catering in Groningen

Bent u op zoek naar een heerlijke catering in regio Groningen en omstreken en omgeving? Zoek dan niet verder want hier bent u aan het goede adres, wij zijn al jaren de meest omstreden en lekkerste catering service in Groningen. Groningen en catering, twee woorden waar u misschien niet meteen aan denkt maar als we heel eerlijk zijn horen Groningen en catering gewoon bij elkaar. Catering hoort lekker te zijn en daar weten we alles van, met onze heerlijke gerechten en uitgebreide menu kaart weten we de heerlijkste culinaire hoogstandjes neer te zetten. Onze chefs en koks hebben een uitgebreide achtergrond in alles wat eten is van sushi tot haring, van goulash tot miso soep, van stamppot tot jollof rice. Als we heel eerlijk zijn weten we wat goed is.

Van vele markten thuis

De chefs en koks die de catering Groningen verzorgen zijn van alle markten thuis en zijn wel degelijk opgeleid in een grote diversiteit van keukens en achtergronden daarom maken ze als de beste alle soorten gerechten die u maar kunt bedenken. Wilt u dus een keer iets anders proberen? Geen nood, wij maken het allemaal voor u in de meest authentieke zin van het woord, heerlijk Oosters smullen of zelfs Afrikaans, ja dat is ook een hele lekkere keuken voor u vlakke smaakpapillen. Oh u zult versteld staan! Daarnaast hebben we ook hele lekkere drankjes voor u en hebben daar een ruim assortiment in. 

Toegankelijk en betaalbaar voor elk budget

Wij vinden dat ons menu en onze catering voor een ieder toegankelijk moet kunnen zijn daarom hanteren wij toegankelijke en schappelijke prijzen voor onze klanten en cliënten. Heeft u een kleiner budget dan kunnen wij ook voor u iets betekenen wij hebben verschillende menu’s met uiteenlopende tarieven en zo kunnen wij een ieder iets aanbieden voor elke prijs.