Feyenoordweb
Image default
Winkelen

Testen van een mini naaimachine

In tegenstelling tot het zelf naaien met een naald en garen, biedt een naaimachine een veel praktischer en snellere manier om al uw naaiwerk op te lossen. De laatste jaren is er ook een opkomst van mini naaimachines die, zoals de naam al doet vermoeden, een stuk kleiner en veel lichter zijn dan de ‘normale’ machines. Daarnaast zijn deze machines ook stukken goedkoper. Maar welke mini naaimachine kies je als je op zoek bent naar een betrouwbare machine die niet te veel geld kost? Wij hebben het voor je uitgetest!

De verschillende mini naaimachines

Mini naaimachines zijn er in verschillende soorten, van elektrische warme luch tassen naaimachines tot aan doosvormige speelekits. Het is belangrijk dat je rekening houdt met wat je precies wilt gaan naaien, want niet elke machine is geschikt voor elke taak. Bijvoorbeeld, als je alleen quiltwerk wilt doen, is een elektrische warmte lucht tassen naaimachine waarschijnlijk de machine die het best bij je past. De meeste mini naaimachines die je in winkels vindt, zijn bedoeld om licht projecten, zoals stofresten met korte steken of maken van kleding, te maken. De populairste mini naaimachines hebben een geïntegreerd voetpedaal, een automatische bobijnregeling, snelheidsinstellingen en een ingebouwde spool. Deze machines zijn een goede keuze als je gewoon wat naait. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en kosten ook minder.

Resultaten van onze tests

Omdat iedereen verschillende behoeften heeft, hebben wij verschillende mini naaimachines getest om te bepalen welke het best bij jou past. In het algemeen zoeken we naar een machine met een goede prestatie, gemakkelijk te gebruiken functionaliteiten, en een redelijke prijs. Om de prestaties te meten hebben we verschillende soorten stof gebruikt en de naalden, voetpedalen en bobijnen getest. Uiteindelijk kwam er één machine als beste uit de test: de Brother CS6000i.

De Brother CS6000i is een stofmachine met een variabel instelbare naaldstand, een geïntegreerd voetpedaal (in plaats van een los voetpedaal) en een geïntegreerde spoolstandaard. Bovendien heeft de Brother CS6000i ook veel voorgeprogrammeerde steken, zoals de rechte steek, ongeduldige patchworksteek, blindhemsteek en meer. Verder heeft de machine een programmaknop die het eenvoudig maakt om de gewenste steek en de stofdikte in te stellen. Onze testers waren onder de indruk van de Brother CS6000i, omdat het licht genoeg is om mee te nemen, maar toch een uitstekende prestatie levert.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betrouwbare mini naaimachine die niet veel geld kost, is de Brother CS6000i de perfecte optie. Onze testresultaten hebben aangetoond dat dit een veelzijdig en betrouwbaar apparaat is. Als je meer wilt weten over onze test van een mini naaimachine uittesten, bekijk dan ons volledige overzicht.

.