Feyenoordweb
Image default
Bedrijven

Een eenvoudig balenpers voor jou

Op zoek naar een balenpers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben naast grote persen, miniperscontainers ook een balenpers voor folie en karton. Deze maakt van lege kartonnen dozen of van folie kleinere pakketjes. Deze zijn makkelijk op te slaan en te vervoeren. Iets wat in een rolcontainer veel ruimte zou innemen, maakt een balenpers dus kleiner zodat het minder ruimte inneemt.. Kortom, met een balenpers bespaart u een hoop ruimte.

Balenpersen in verschillende groottes

We hebben een balenpers in verschillende groottes. Niet alleen bedienen wij bedrijven met kleinere hoeveelheden afval die wel een machine nodig hebben voor het verwerken van bulkmaterialen, maar ook grotere winkels en industriële bedrijven maken gebruik van balenpersen. Zo zijn er de kleinere varianten van de balenpers, die niet altijd krachtstroom nodig hebben. Dat bekent dat hij op veel locaties geplaatst kan worden. Wel moet de balenpers altijd overdekt staan, maar een afdakje kan hiervoor voldoende zijn. Wanneer u niet weet wat voor pers in uw situatie het meest geschikt is adviseren wij u graag.

Hoe werkt een balenpers?

U hoeft het karton niet eerst plat te maken maar u kunt het gewoon inde opening van de balenpers gooien. Hierna wordt het vanzelf in een baal geperst wordt. Wanneer de pers vol zit gaat er automatisch een lampje knipperen zodat de balenpers niet overbelast wordt. Alle stappen van de bediening zijn eenvoudig en veilig te gebruiken. En door het zeer lage geluidsniveau heeft u weinig tot geen last van de pers in uw werkomgeving. Het karton komt er vervolgens samengeperst al een baal weer uit. Het wordt bij elkaar gehouden met een band zodat het één pakket blijft. Deze is vanuit de balenpers makkelijk op een pallet te plaatsen en kunt u opslaan tot wij zorgen dat deze opgehaald wordt.