Feyenoordweb
Image default
Alarmsysteem

Het gebruik van Ajax alarmsystemen

Het is helaas op de dag van vandaag noodzakelijk om je woning te beveiligen tegen inbraak. Je zult behoorlijk onder de indruk zijn wanneer je thuiskomt en ziet dat er is ingebroken. Het zal daarna weer een geruime tijd duren, voordat je je weer veilig in huis voelt. Je kunt beginnen met je woning te beveiligen door anti-inbraakstrips te plaatsen. Ook kun je de kleine keukenramen voorzien van anti-inbraakstangen. Om er zeker van te zijn dat je je woning goed beveiligd, kun je een Ajax alarmsysteem gebruiken.

Een Ajax alarmsysteem
Het aanbrengen van een dergelijk systeem kun je zelf installeren. Je kunt het aanbrengen zonder dat er geboord hoeft te worden. Alle melders die gebruikt worden, bij dit beveiligingssysteem, werken draadloos. Het bereik is groot. Hoe groot je huis ook is, je hoeft geen kabels  te trekken. Een startpakket kun je binnen 30 minuten installeren. Door het gebruik van dubbelzijdige tape kun je de producten op een muur of kozijn plaatsen. Ook bij een startpakket worden alle nodige materialen meegeleverd. Bij het gebruik van dit veilige systeem kun je bij een noodgeval direct worden geïnformeerd worden op je mobiel of door het afgaan van een alarm. Je wordt ook direct geïnformeerd door de Woonveilig Online Alarmcentrale. Ook is het mogelijk dat je niet alleen zelf wordt geïnformeerd, maar ook je buren, familie of vrienden. Je kunt een aantal telefoonnummers opgeven voor de telefonische alarmering, per SMS of voor mobiele app berichten. Door de juiste informatie door te geven, kan er bij onraad door de een of ander direct actie worden ondernomen.

Belangrijk bij huisdieren
Het moet niet zo zijn dat het veiligheidssysteem afgaat wanneer je niet thuis bent en je huisdier loopt door de kamer. De bewegingsmelders zijn huisdiervriendelijk. Dat houdt in dat je huisdier, hond of kat gewoon door het huis kunnen lopen zonder dat de melders afgaan. De melders zijn op een tolerantiegrens ingesteld. Ze gaan niet af bij een gewicht minder dan 38 kilogram en kleiner dan 1 meter.

Bedienen van de veiligheidssystemen
Je kunt de veiligheidssystemen eenvoudig bedienen met de Woonveilg App op je telefoon, met je sleutelhanger, met een pincode of zelfs volledig geautomatiseerd. Het systeem kan zo worden ingesteld dat het voor je gebruik het eenvoudigst is. Je kunt zelfs het veiligheidssysteem zo laten werken dat het volledig automatisch wordt ingesteld wanneer de laatste persoon het huis verlaat. Veiliger kun je het niet krijgen. Een inbreker zal zich wel twee keer bedenken als hij ziet dat je je woning goed tegen inbraak hebt beveiligd.

Verlichting schrikt ook af
Om een inbreker af te schrikken is het belangrijk dat, als je weggaat, er verlichting in de woning brandt. Ook zal een inbreker schrikken als de verlichting rondom het huis aangaat als hij of zij te dicht bij de woning komt.

Goed hang en sluitwerk

Zorg ook voor een goed hang en sluitwerk. De meeste cilindersloten zijn verouderd en hebben een SKG keurmerk. Bij een SKG 3* keurmerk met gehard stalen brug in de cilinder, weet je zeker dat je een goed cilinderslot hebt. Kijk daarom ook naar bijvoorbeeld cilindersloten van het merk M&C. Deze hebben allemaal het SKG 3* keurmerk en gehard stalen brug. En nog mooier is dat de cilinders snel geleverd kunnen worden bij mc-cilinder.nl . Meet je juiste cilindermaten en besteld ze eenvoudig online en direct de volgende dag geleverd.

https://ajax-alarmsystemen.nl/