Feyenoordweb
Image default
Bedrijven

Maatwerk palletkisten kopen bij een groothandel

Heeft u palletkisten op maat nodig om goederen op te slaan of te vervoeren? Dan kunt u terecht bij Post Pallets & Kisten. Dit is echter niet het enige wat u bij deze specialist aanschaft. Het bedrijf specialiseert zich namelijk al decennialang in uiteenlopende opslag- en transportmaterialen. Dit aanbod loopt uiteen van pallets en kisten tot opzetranden en wiggen. Kortom: u vindt er al uw opslag- en transportbenodigdheden onder één dak!

Eigen productiefaciliteiten

Post Pallets & Kisten beschik over eigen productiefaciliteiten. Om deze reden kunt u er dan ook terecht voor palletkisten en andere materialen op maat. U kunt het zo gek niet bedenken, of het is mogelijk om te laten realiseren door de specialisten. Denkt u er bijvoorbeeld aan om uw logo op de palletkisten te laten drukken? Of wilt u palletkisten van een bepaald type hout aanschaffen? Leg simpelweg uw wensen aan de vriendelijke medewerkers voor en zij doen hun uiterste best om deze voor u te realiseren.

Een breed aanbod aan gebruikte materialen

Naast nieuwe materialen, kunnen de specialisten van Post Pallets & Kisten u ook helpen met het aanbod aan gebruikte materialen. Alle tweedehands palletkisten zijn grondig gecontroleerd en verkeren in goede conditie. Als dit niet zo is, worden de producten namelijk niet aan het aanbod toegevoegd. U rekent dus ook bij tweedehands palletkisten op uitstekende kwaliteit.

Neem contact op bij interesse

Heeft u interesse in maatwerk palletkisten? Of bent u benieuwd naar het aanbod aan palletkisten die al eerder gebruikt zijn, maar nog in goede conditie verkeren? Neem dan gerust contact op met Post Pallets & Kisten. De vriendelijke medewerkers helpen u met veel plezier verder in uw zoektocht naar het juiste opslag- en /of transportmateriaal voor uw toepassing. Door de eigen productiefaciliteit en het ruime aanbod, hoeft u bovendien nooit lang op uw bestelling te wachten. Zo kunnen de werkzaamheden binnen uw bedrijf te allen tijde blijven doorgaan.

https://ppk.nl/