Feyenoordweb
Image default
Entertainment

Leerzame en leuke workshops voor jong en oud

De leukste Djembe Workshop biedt veel verschillende workshops aan voor jong en oud, voor verschillende omstandigheden. Onze workshops zijn leerzaam en goed voor je zelfvertrouwen en de band met anderen. Je wordt altijd begeleid en we zijn niet duur. We kunnen onze workshops goedkoop aanbieden omdat we veel vrijwilligers. En hebben we veel workshops waarbij er geen materiaal gekocht moet worden waardoor het op die manier al in de kosten bespaard. Nog meer reden om je vandaag nog in te schrijven voor een van onze workshops. 

Onze workshops 

Wij bieden veel workshops aan, zo hebben wij workshops die te maken hebben met muziek en ga je dus je eigen nummer maken met verschillende instrumenten. Of krijg je een workshops voor draaien. Ook de categorie film en media waarbij je leert programmeren en je eigen kleine film in elkaar te zetten. Maar ook workshops waarbij je met je handen werkt of een activiteit doet en dus een bepaalde sport leert. Zo hebben wij voor ouderen een cursus wijn maken en kaas maken en nog veel meer. We hebben dus voor meerdere categorieën en thema’s een workshop voor jong en oud. Tegen redelijke prijzen, om het zo betaalbaar en leuk te houden voor iedereen.

Bedrijven, scholen en kinderfeestjes 

Onze workshops zijn voor jong en oud, zo zijn ze ideaal voor bedrijven. Voor bedrijfsuitjes om zo teamgeest te verbeteren binnen de groep of afdeling. En zo een betere werksfeer te creëren. Dit is ook voor scholen ideaal zo kunnen onze workshops gebruikt worden voor kennismaken met je nieuwe klasgenoten. Daarnaast zijn onze workshops ook erg leuk voor het houden van een kinderfeestje voor uw kind. Onze workshops zijn niet alleen voor leuke doeleinden, zo kun je bij ons ook workshops krijgen om beter worden in bepaalde dingen. Zoals beter worden in words of je eigen filmpje programmeren.