Feyenoordweb
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Rotterdam met unieke lesmethode

Examengerichte rijlessen

Rijschool Rotterdam is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring als rijschool. Ondertussen is de rijschool een bekend gezicht bij het CBR. De rijlessen zijn examengericht. Je krijgt tijdens de rijlessen een volledige begeleiding van begin tot eind. Alle examenopdrachten, vragen en routes komen voor tijdens de rijlessen. Hierdoor wordt het slagen voor je rijbewijs een stuk makkelijker! Dit zien we ook terug aan de hoge slagingspercentage van 95%

Dit komt ook vooral omdat het een all-round rijschool is. Ze geven niet alleen autorijles, maar ook motorrijles, scooterrijles, aanhangwagen rijbewijs in één dag, taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. Omdat ze hun eigen instructeurs opleiden, hebben ze de beste instructeurs van Zuid-Holland. Hierdoor weten ze precies wat CBR verwacht van de cursisten. 

 

Goedkope rijlessen

De rijlessen zijn in verhouding met de kwaliteit die je ervoor krijgt erg goedkoop. Er zijn weinig tot geen vergelijkbare rijscholen in Rotterdam. De lespakketten worden aangeboden inclusief theorie opleiding, theorie-examen, praktijkexamen en gratis herexamen voor het geval je toch mocht zakken. De rijschool biedt 100% slagingsgarantie aan. Je hebt de mogelijkheid om je lespakket te betalen in termijnen. Je kunt starten met een gratis proefles waarmee je kunt zien hoeveel rijlessen je nodig hebt en daarmee een lespakket kunt kiezen naar keuze. 

 

Geen wachttijden

De rijschool werkt door in de avonden en in het weekend met meerdere instructeurs. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over wachttijden, want die zijn er niet. Je kunt direct starten met een gratis proefles. Sommige rijscholen hebben helaas moeite met het inplannen van een examen. Ook voor een examen hoef je niet te wachten bij Rijschool Rotterdam.