Feyenoordweb
Image default
Sport

Sta jij achter jouw team?

Wedden op voetbal is spannend. Al was het alleen al de spanning die komt kijken bij het afwachten of je winst maakt of niet. De spanning gaat echter verder. Echt spannend worden wedden natuurlijk wanneer jij je ook betrokken voelt bij waar je op wedt. Wedden op je lievelingsclub brengt bijvoorbeeld veel meer emotie met zich mee dan wedden op wedstrijden van clubs waar je weinig mee hebt. Wie zegt dat je op al die andere clubs moet wedden. Misschien sta jij wel gewoon achter jouw team, ook in je weddenschappen.

Wedden op je eigen team? Slim.

Wedden op je eigen team heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst voel jij je dus meer betrokken. Je volgt de wedstrijden van je club waarschijnlijk op de voet. Het kijken naar wedstrijden wordt natuurlijk nog interessanter, spannender en intenser wanneer je hier geld op in hebt gezet.

Er is echter nog een belangrijke reden waarom het goed is om te wedden op de club waarvan je misschien al sinds je jeugd supporter bent. Je bent namelijk volledig op de hoogte van de stand van zaken bij deze club. Je kent de spelers, weet waar de kracht van de club ligt en op welk gebied het team kwetsbaar is. Maar je weet ook tegen welke teams je club graag speelt en vaak een goed resultaat haalt, en tegen welke rivalen het altijd billenknijpen is. Deze kennis geeft je misschien net dat kleine voordeel dat je nodig hebt om te winnen bij het wedden.

Achter je team blijven staan

Achter je team blijven staan is voor de ene fan leuker dan voor de ander. Een team dat bijna wekelijks wint…. dat is een luxe die niet elke fan heeft. Wanneer je gaat wedden, zou je natuurlijk altijd wel in willen vullen dat jouw team met deze zege aan de haal gaat. Want naast de weddenschap is er natuur ook de ranglijst. Als fan hoop je dat jouw club wint. Bij het wedden moet je echter realistisch zijn. Verliest jouw club het merendeel van de wedstrijden? Vervelend als fan, maar wellicht handig als je gaat wedden….

Meer weten? Bekijk de website