Feyenoordweb
Image default
Auto's en Motoren

Tip nodig voor een Rijschool in Rotterdam?

Ben jij opzoek naar een rijschool met heel veel extra’s, kwalitatieve lessen en toch goedkoop is? Ben je woonachtig in Rotterdam en omgeving? Dan adviseer ik je om een kijkje te nemen bij Rijschool Rotterdam. Het is een allround rijschool. Ze geven niet alleen rijlessen voor een autorijbewijs, maar ook voor de motor, scooter/bromfiets, aanhangwagen rijles, taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. Rijschool Rotterdam is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring. Het is de enige rijschool in Rotterdam met eigen terrein. 

 

Beste instructeurs van Zuid-Holland

Rijschool Rotterdam is een rijschool die zijn eigen instructeurs opleid. Daarom kun je er zeker van zijn dat de rijinstructeur lessen van kwaliteit geven. Ze zijn een bekend gezicht bij CBR. Rijschool Rotterdam heeft een slagingspercentage van 95%. Dit is een score die niet zomaar behaald kan worden. Dit is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Ook bieden ze 100% slagingsgarantie aan. Zo een aanbod kan alleen als je zeker bent over de kwaliteit van je lessen en expertise van je instructeurs. Het is een allround rijschool die ook rijinstructeurs opleiding geeft. Daarom is het geen wonder dat ze de beste rijinstructeurs hebben. 

Je hebt een vaste rijinstructeur die je een volledige begeleiding geeft. Tijdens de rijlessen krijg je alle aandacht en advies over je rijvaardigheid. Je wordt thuis opgehaald om je rijlessen te kunnen volgen. Je hoeft niet naar de rijschool heen en weer te reizen. Na je rijles wordt je ook weer netjes thuis afgezet. Erg vriendelijk en flexibel.

 

Snel slagen voor je rijbewijs?

Er zijn geen wachttijden. Je kunt direct starten. Je kunt ook een spoedcursus nemen. In een korte tijd kan je afrijden en je rijbewijs behalen. Je kunt meerdere rijlessen volgen per week. Ze houden er ook rekening mee dat niet iedereen altijd beschikbaar is. Daarom kun je ook in de avonden en in het weekend rijlessen volgen. Super toch?

Dankzij de unieke lesmethode die ze hebben ontwikkeld met de ervaring van meer dan 15 jaar, heb je gemiddeld minder lessen nodig. Je kunt flink geld besparen dankzij de examengerichte rijlessen

 

Goedkope rijschool in Rotterdam

Hoewel de rijlessen van kwaliteit zijn en ze de beste instructeurs hebben van Rotterdam en omgeving, zijn ze ook nog redelijk goedkoop. De prijzen zijn concurrerend. De lespakketten zijn inclusief examen, theorie opleiding, theorie-examen en gratis proefles. Daarnaast is het mogelijk om de lespakket te betalen in termijnen. Mooi toch?

Er zijn meer dan 700 reviews op Google. Van de 5 sterren hebben ze een score van 4.8. Dus dat is 96% positieve feedback. Deze percentage komt ook overeen met de slagingspercentage van 95%, wat erg hoog is. Meld je aan voor een gratis proefles en beleef je eigen ervaring bij Rijschool Rotterdam, de rijschool met een hoog slagingspercentage!