Feyenoordweb
Image default
Huishoudelijk

Waar kan je zoal geld op besparen

Vandaag de dag is alles veels te duur. Energieprijzen gaan door het dak. Een nieuw dak kost veel knaken. En je knaken laten opereren kost veel geld. Al met al is het leven gewoon duur, te duur om niet te hoeven besparen. En daarom hebben wij dus deze blog geschreven, om jou ideeën te geven waar je zoal op kan besparen!

Kleding sale

Kies er voor om exclusief in de sale te shoppen, als je persé moet shoppen. Zo kan je bijvoorbeeld merkkleding in de uitverkoop kopen, zoals bij de off the pitch sale. Hier mee krijg je zeer hoge kwaliteitsmerkkleding zonder dat je er ongelooflijk veel voor hoeft te betalen.

Schoonmaakmiddelen

Je hoeft niet altijd voor het A-merk te gaan, die zijn (in het geval van schoonmaakmiddelen) gewoon echt duur. Kies er voor om eens voor de goedkopere alternatieven te gaan die net zo goed zijn.

Geld uitgeven om geld te besparen

Als je wat geld te spenderen hebt moet je eens kijken naar zonnepanelen. Hoewel zonnepanelen een dure uitgave kunnen zijn, met zo’n algemene kosten van € 7.000,- per tien zonnepanelen, maar dit geld betaalt zich terug in ongeveer 4 jaar. Daarna wek je gratis energie op, wat nu ook al duur genoeg is.

Eet die restjes!

Hou eens op met eten weggooien! Er wordt elk jaar zo ongelooflijk veel eten weggegooid, zet het nou eens in de koelkast en eet het morgen nog eens. Op jaarbasis bespaar je zo super veel kosten.

Overzicht is over zicht

Al je inkomsten en uitgaven in een document zetten zorgt voor een overzicht van wat je nou daadwerkelijk uitgeeft. Veel mensen hebben er baat bij wanneer zij de bewustwording ervaren van hun uitgeefpatronen. Wanneer je dit ziet, zie je de grootste lasten en kan je hier waar nodig bijsturen.

https://konceptstore.nl/collections/off-the-pitch