Feyenoordweb
Image default
Banen en opleidingen

Scrum Master

Scrum Master

Amsterdam
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over Jou

Goede it-producten afstammen op de scrumtafel. als jij het team leidt al helemaal. met jouw analytische blik en open mentaliteit maak jij complete scrumprocessen tot een bestseller, no matter what. kortom, wij kunnen jou als scrum master niet missen. solliciteer rechtstreeks!

Jouw verantwoordelijkheden

Als scrum master moet jij het hebben van jouw technische weten en je natuurlijke leiderschap. In de fundament ben jij namelijk aansprakelijk voor de juiste implementatie van het scrumframework bij de opdrachtgever. Hierbij heb je een organisatorische rol. Je bent inhoudelijk dus niet betrokken bij het maakproces van het product.

Die organisatorische rol lichten we even overigens toe : je leert je teamleden werken volgens de scrumregels, voor zover ze dat nog niet kunnen, en je organiseert verschillende activiteiten om hen bij de les te houden. Denk bv. Aan daily stand-ups of retrospectives. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw collega’s niks in de weg staat om hun werk te doen.

Dat laatste doe je tijdens andere door de rest van de organisatie uit te neerzetten hoe jullie agile methode in mekaar steekt. Zo bekende niet-scrumleden exact aan wie ze welke vragen willen poneren, zodat jouw scrumleden ongemoeid aan het werk kunnen.

Jouw profiel

De functie van scrum master zit jou als gegoten. Je hebt dan ook:

Een theoretisch werk- en denkniveau minstens 3 jaar ervaring in de rol van scrum master de certificaten van bij andere psm, csm en safe een transparante houding- jouw collega’s snappen waar jij mee bezig bent

Ons aanbod

Jij weet kloppend hoe je het beste uit het team haalt. Maar een echte scrum master kent ook zichzelf. Voor jou is het dus glashelder hoe de threads, die jou naar je carrièredoelen leiden, eruitzien. Naast dat je aan de slag gaat bij de grootste opdrachtgevers, volg je bij brunel verschillende ( aangevuld ) opleidingen, bijvoorbeeld over psp 1 en psm 1, 2 en 3.

Trouwens sta je er bij ons nimmer inclusief voor, want je krijgt een carrièrecoach die veel weet van it en steevast voor je klaarstaat. Voorts mag je rekenen op een goed traktement ( uiteraard ), een voordelige pensioenregeling en kortingen op verzekeringen en sportieve en culturele uitjes. Klinkt goed, toch?

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-als.html