Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Salarisadministratie uitbesteden aan een betrouwbare specialist

Al jaren heb je het idee om een eigen onderneming te beginnen. Op de middelbare school had je meegedaan aan een groot project om je eigen product op de markt te brengen via jouw onderneming. Samen met een groepje vrienden had je een gaaf idee bedacht, waarna jouw studiekeuze al vaststond. Je wilde ondernemer worden en leren wat je daarvoor in huis moet hebben. Op die manier ben je nu begonnen met het opzetten van je eigen zaak en heb je een aantal werknemers in dienst genomen. Echter, je had nog nooit écht stilgestaan bij het feit dat de personeelsadministratie en salarisadministratie best wel wat werk vereisen. Nu was je er zelf aan begonnen, maar gaat het aan alle kanten mis. Zou je misschien de loonadministratie uitbesteden kunnen?

Wanneer je denkt aan het uitbesteden van zowel de personeelsadministratie als salarisadministratie, ben je bij CBBS helemaal aan het juiste adres. Wij hebben ons gespecialiseerd in dit vakgebied, zodat ondernemers kunnen ondernemen. Zoals hierboven al duidelijk werd, neemt deze administratie heel wat tijd en energie in beslag, waardoor het regelen van andere ondernemerszaken haast onmogelijk wordt. Echter, dat is vaak juist wél de reden waarom ondernemers zijn begonnen met ondernemen. Wij willen daarom de mogelijkheid bieden om de loonverwerking en personeelsadministratie uit handen te geven, zodat jij je op het ondernemen kunt focussen. Wij helpen je graag uit de brand en denken mee over het optimaliseren van de salarisadministratie. Wie wil dat nou niet?

Door onze kennis en ervaringen met complexe vraagstukken over de salarisadministratie weten wij als geen ander hoe de salarisverwerking aangepakt moet worden. Besteed daarom de personeelsgegevensverwerking en salarisadministratie aan ons uit en verzeker je je van een betrouwbare partner in het ondernemerschap. Omdat wij een kleinschalig bedrijf zijn, werken wij graag op een persoonlijke basis en gaan wij vertrouwelijk met jouw informatie om.

https://www.cbbs.nl/