Feyenoordweb
Image default
Dienstverlening

Tips voor de leukste vriendenavond!

We kennen het allemaal wel, drukke dag gehad en er komen nog vrienden langs. Je bent de heel dag in de weer geweest met de kinderen, het huishouden en de elektricien is nog langs gekomen. Hoe kan je er toch voor zorgen dat er je nog een leuke vrienden avond hebt maar het niet te veel moeite kost? Er zijn een aantal dingen die je kan doen waardoor het een topavond wordt. Houden jullie allemaal heel erg van spelletjes? Vraag dan aan iedereen of ze zijn of haar favoriete spel mee willen nemen en je hebt meteen een hele avond besteding!

Het eten

Ja het eten wat doe je daarmee? Heb je alle voorbereidingen al getroffen voor een heerlijk drie gangen diner? Of ga je toch liever een maaltijd afhalen? Een leuk idee is om allemaal wat te maken! Stel je bent met drie stellen. Dan kan je allemaal één gang maken. Dit hoeft helemaal niet moeilijk. Neem een stokbroodje met dips vooraf, een goed gevulde soep als hoofdgerecht een voorverpakt toetje toe en je bent er al! Als je toch alles zelf wilt doen, denk dan vooral niet te moeilijk! Het gaat toch om de gezelligheid?

Een lekkere borrel

Heb jij even geluk! De vrienden komen pas na het avondeten. Dat scheelt weer gedoe met het avondeten in elkaar flansen. Maar je wilt toch wel wat leuks doen. Wat ga je dan doen? Maak een lekkere uitgebreide borrel plank! Kies eerst of je voor zoet of hartig wilt gaan. Besluit je voor hartig te gaan, dan kan je echt van alles met de borrelplank doen! Ga bijvoorbeeld voor de klassieke borrelplank met Franse kaasjes, olijven, worstjes en een lekker stokbroodje met dip! Pak er een goed glas wijn of een koud biertje bij en de avond kan niet meer stuk!