Feyenoordweb
Image default
Dienstverlening

Fotobooth in het thema van een bruiloft

Bij een bruiloft of receptie kan je de gasten vermaken door een leuk fotohokje in te huren. Het fotohokje zorgt ervoor dat niet alleen de getrouwden maar ook de gasten op een leuke manier worden gefotografeerd. Daarnaast geef je ook nog een leuk aandenken van een speciale dag. De foto’s worden automatisch gemaakt door het fotohokje en rollen automatisch uit de machine op een fotostrip gemaakt in jullie eigen thema. Deze foto’s gaan gegarandeerd opgehangen worden in het huis en worden altijd bewaard als leuke herinnering van een onvergetelijke dag!

De leukste foto’s op je bruiloft

Een fotohokje voor op je bruiloft bestaat uit een kleine kamer, afgesloten met een gordijn. In de kamer vind je een bankje tegenover een camera. Als je op het bankje gaat zitten kan je op het scherm zien hoe de foto eruit komt te zien en aan de hand van een knop kan je ervoor kiezen om de foto’s te laten maken. Deze foto’s worden vervolgens uitgeprint door het hokje en komen aan de buitenkant in de vorm van een fotostrip eruit. 

Het voordeel van een fotohokje huren bij Lach je Lens is dat je heel veel dingen kan aanpassen aan de hokjes om ze eigen te maken. Zo kan je bijvoorbeeld zelf de achtergrond kiezen uit het pakket of er een zelf laten maken. Ook kan je de foto’s die uitgeprint worden een custom design geven met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap. Het design kan compleet eigen worden gemaakt en je kan een speciaal set aan accessoires laten komen voor de mooiste en gekste foto’s. 

Er is altijd een operator aanwezig bij de fotobooth bruiloft om eventuele problemen op te lossen of mensen te helpen met het hokje. De fotobooth is uitgerust met een spiegelreflexcamera die gegarandeerd de beste kwaliteit foto’s levert. Voor de periode dat je de photobooth inhuurt kan je oneindig veel foto’s laten afdrukken. Zo kunnen al je gasten van je bruiloft op de foto hoe vaak ze ook maar willen. De photobooth zorgt er gegarandeerd voor dat mensen voor altijd een aandenken hebben aan deze onvergetelijke dag. 

Hoe werkt een photobooth huren

Bij het inhuren van de photobooth worden de transportkosten, op- en afbouw en een doos vol met accessoires en props voorzien. Daarnaast kan je ervoor kiezen om de foto’s automatisch te uploaden naar een online fotoboek of een programma waar de gasten de foto’s later weer kunnen downloaden. Het bedrijf Lach je Lens geeft daarnaast nog erg veel andere opties bij het pakket. Vraag een offerte aan en kom meer te weten over de prijs van een fotohokjes huren. Wil je een photobooth huren op een bruiloft? Lees hier meer over het bedrijf Lach je Lens.

https://lachjelens.nl/