Feyenoordweb
Image default
Mode en Kleding

5 manieren om je kleine jongen aan te kleden

Een van de meest uitdagende dingen van het opvoeden van kinderen is ze goed aan te kleden, vooral als ze klein zijn. Hun lichaam is nog in ontwikkeling en ze zijn niet oud genoeg om altijd te weten wat er goed uit zal zien of wat geschikt is om te dragen in verschillende situaties. Er zijn veel dingen waarmee u rekening moet houden wanneer u uw kleine jongen wilt aankleden, zoals stijl, functie, comfort en veiligheid. Gebruik deze vijf tips om je kleine jongen elke keer dat hij het huis uitgaat goed aan te kleden.

1) Blijf bij neutrale kleuren

Als je je kleine man aan het uitrusten bent, blijf dan bij neutrale kleuren. Je kunt losgaan met opvallende prints of tinten op zijn kleding, maar blijf uit de buurt van felle kleuren in zijn accessoires en speelgoed.

Speelgoed

Beperk hun totale aantal: Kinderen hebben de gave om een ​​grote verscheidenheid aan speelgoed te verzamelen, maar het is beter voor hen (en voor jou) als je hun hoeveelheid beperkt.

2) Kies voor natuurlijke stoffen

Natuurlijke stoffen, zoals katoen en wol, zijn comfortabel, ademend en duurzaam. Ze zijn ook zeer geschikt om uw kind koel te houden in de zomer en warm in de winter. Er is een reden waarom wollen sokken al eeuwenlang worden gebruikt: de vezels houden de warmte vast, zelfs als ze nat zijn!

Minder gevoelig voor vlekken

En als u kiest voor natuurlijke stoffen in plaats van synthetische stoffen, zullen uw kinderen waarschijnlijk minder gevoelig zijn voor vlekken, wat betekent dat per ongeluk morsen geen permanente vlek op hun kleding wordt.

3) Breng comfort en stijl in evenwicht

Kinderen zijn notoir ruw met kleding, dus wees niet te streng voor jezelf als je kind een paar spijkerbroeken of T-shirts scheurt. Aan de andere kant moet je absoluut investeren in hoogwaardige basics die lang meegaan (en passen).

Stevig katoen

Zoek naar materialen zoals stevig katoen en goed geconstrueerde stiksels. Een goede spijkerbroek kan gemakkelijk vier jaar meegaan – dat is €80 bespaard vergeleken met een seizoen aan Target-broeken!

4) Jongenskleding sale online bestellen

Het is een goed idee om de kleding van je kleine jongen te bestellen voordat hij wordt geboren, vooral als je zijn geboortedatum hebt. Door van tevoren te bestellen, kunt u kosten besparen en geld besparen. Dit bespaart u tijd bij een onverwachte zwangerschap. Door netjes jongenskleding sale online bestellen, kan uw kind er op zijn best uitzien als hij groot is. Want de webshop Stylonic biedt naast grote maten jongenskleding ook kleding voor baby’s en peuters.

5) Overdrijf niet met accessoires!

Een klein beetje sieraden kan de outfit van een kleine jongen aankleden, maar als je overboord gaat met een hoop kettingen of oorbellen, kan het er plakkerig uitzien. Hij ziet er net zo schattig uit in een of twee eenvoudige stukken (denk aan armbanden en oorknopjes). Bron: kinderkleding Stylonic