Feyenoordweb
Image default
Mode en Kleding

Herenjeans met verfspatten van Italiaanse klasse

Wil jij kwaliteitsjeans voor heren online bestellen? Laat de modeketens die de markt en het straatbeeld al jaren domineren dan eens voor wat ze zijn en kies voor een merk dat Europa de komende jaren belooft te verrassen: Boragio. Het Italiaanse merk zag enkele jaren geleden het levenslicht en staat voor comfort, kwaliteit en detail. Het voert een breed aanbod aan spijkerbroeken, waaronder herenjeans met verfspatten. Een spijkerbroek als deze geeft je look een unieke touch en zal door niemand over het hoofd worden gezien.

Een spijkerbroek om dagelijks of juist op een feestje te dragen

Herenjeans met verfspatten geven een casual twist aan je algehele look en kunnen in de meest uiteenlopende situaties worden gedragen. Je kunt de broek dagelijks dragen, maar ook bewaren om op een feestje hoge ogen mee te gooien. Met een overhemd en loafers -of in de winter boots- maak je van deze casual jeans al gauw iets meer dan dat. De van verfspatten voorziene herenjeans van dit merk zijn verkrijgbaar in verschillende tinten blauw, grijs en zwart.

Passie voor het vak

Boragio werd door twee broers met een passie voor het vak opgericht. Al binnen een jaar groeide de verkoop explosief. Ondanks de grote vraag naar spijkerbroeken van dit merk lieten de broers zich er niet toe verleiden over te gaan tot massaproductie. Een beslissing die zijn vruchten heeft afgeworpen, want het merk heeft binnen het midden- en hoogsegment een uitstekende naam opgebouwd. Ook in Nederland kun je deze kwaliteitsjeans voor heren online bestellen.

Contacteer dit populair bedrijf voor een uitstekende klantenservice

Bij dit Italiaanse merk staat de klant op nummer één. Klantenservice vindt men net zo belangrijk als kwaliteit. Beide factoren zijn belangrijker dan het verder laten stijgen van de verkoop, een gedachte die is verankerd in de visie van het bedrijf. Besluit je van dit merk kwaliteitsjeans voor heren online te bestellen? Dan bestel je zorgvuldig ontworpen en met de hand vervaardigde jeans die gekenmerkt worden door unieke details.

 

Gerelateerde artikelen

5 manieren om je kleine jongen aan te kleden

Hoe is de naam Uggs ontstaan?

De tas van een vrouw. Wat vind je er zoal in?