Feyenoordweb
Image default
Mode en Kleding

De tas van een vrouw. Wat vind je er zoal in?

De tas van een vrouw. Wat vind je er zoal in?

Ben jij zo een vrouw die zichzelf regelmatig trakteert op het kopen van een nieuwe tas? Of heb je juist maar een tas die je al jaren gebruikt en die je zal blijven gebruiken totdat hij echt niet meer kan? Het maakt niet uit hoeveel tassen je thuis in de kast hebt hangen, het feit blijft bestaan dat er in zo een tas behoorlijk wat meegesleept wordt. De meeste vrouwen hebben toch wel dezelfde dingen in hun tas zitten. In deze blog lees je meer over alles wat je kan vinden in de tas van een vrouw.

Welke dingen kom je absoluut tegen in de schoudertas van een vrouw? 

De dingen die zeker niet zullen ontbreken in de schouder tas van een vrouw zijn toch echt wel haar sleutels, lipbalsem, portemonnee, zakdoekjes, een flesje water, een borstel, een telefoon, een make-up tasje, deodorant en maandverband of een tampon. 

Welke dingen zou je mogelijk tegen kunnen komen in de tas van een vrouw?

Naast de dingen die je zeker weten tegenkomt in de tas van een vrouw nemen sommige vrouwen ook een oplader voor de mobiele telefoon mee in de tas. Een lekker luchtje, een pakje kauwgom een zonnebril, een tijdschrift en medicijnen zijn ook dingen die je heel regelmatig tegenkomt in de tas van een vrouw. 

Maar daar heb je dan wel een behoorlijke tas voor nodig, want als je dat naast de dingen die je altijd tegenkomt in een tas van een vrouw ook nog allemaal mee zou moeten nemen dan heb je zeker weten niet genoeg aan een crossbody bag.

Wat zit er nog meer in een tas van een vrouw die overal op voorbereid wil zijn? 

Er zijn ook vrouwen die werkelijk waar overal op voorbereid willen zijn. Deze vrouwen hebben naast alle voorgaande zaken bijvoorbeeld ook nog eens een tandenborstel met de bijbehorende pasta in hun tas zitten, daarnaast ook een schone onderbroek, anti conceptiemiddelen, handcrème en een snackje voor onderweg.

Een tas voor iedereen kan je vinden in het assortiment van micmacbags. Als je in hun collectie gaat kijken zie je al heel snel dat er voor iedere gelegenheid wel een geschikte tas te vinden is voor iedere vrouw.

Hun tassen zijn gemaakt van leer en zijn heel erg duurzaam. Het is dan ook zo dat je lekker lang plezier kan hebben van je micmac bag.