Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

De nieuwste coderingstechnieken

Overal waar je kijkt in de supermarkt zie je labels met barcodes en cijferreeksen. Hoewel je er niet direct bij stilstaat, zijn deze labels van groot belang om productveiligheid te garanderen. Ze zorgen er namelijk voor dat je de producten veilig kan gebruiken en zorgen er bovendien voor dat ze niet eenvoudig gedupliceerd kunnen worden door derden. Daarnaast worden de labels gebruikt om reclame te maken, omdat specifieke etiketten behoren tot een bepaald merk. Met behulp van geavanceerde etiket machine kunnen bijzondere labels geprint worden, wat onder andere printen op plastic mogelijk maakt.

Nieuwe technieken in de coderingswereld maken het mogelijk om nóg betere prints te maken. Alle producten worden voorzien van een originele code, waarna de producten naar verschillende afnemers gestuurd kunnen worden. Echter, door een nieuwe ontdekking genaamd de Cobot labelling solution zijn codeersystemen in staat om codering naar een hoger plan te brengen. Deze ontwikkeling maakt het mogelijk om eenvoudig te wisselen tussen het coderen van verschillende producten en is zelfs uitgerust met een camera, waarmee de producten bekeken worden, en een scanner, die de producten één voor één kan scannen. De nauwkeurige etiketteermachine zal er zo voor zorgen dat de labels precies pas op de producten komen en dat ieder product voorzien is van de juiste code. Wanneer jij je product dan scant bij de zelfscankassa in de supermarkt, weet de winkel precies met welk product jij de deur uit loopt.

Sta jij versteld van deze coderingstechnieken? Neem dan contact op met de codeerexperts van Koenig & Bauer. Zij kennen de kneepjes van het vak en zijn constant bezig met vernieuwen. Op die manier beschikken zij over de meest recente technologie en kunnen zij fantasierijke labelprints ontwerpen. Aarzel dus niet om contact op te nemen om de samenwerking aan te gaan wat betreft codering.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/