Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Personal trainer aan huis

Personal trainer aan huis

Bent u klaar om aan uw gezondsheidsdoelen te gaan werken? Het team van Uw Personal Trainer aan Huis staat voor u klaar. Onze professionele trainers hebben de benodigde diploma’s en certificaten en zijn uw persoonlijke stok achter de deur. Een belangrijke regel tijdens onze trainingen is dat plezier en afwisseling voorop staan. Wij kunnen u helpen als fitness health trainer, medical trainer en voedings- en leefstijlcoach. Ook bieden wij sportmassages aan en hebben ervaring met inspanningsfysiologie. Wij leren u graag kennen tijdens een gratis intake. Tijdens dit intakegesprek bespreken we uw doelen, wensen en verwachtingen en maken een persoonlijk trainingsplan. Uiteraard gebeurt allles in goed overleg. De tarieven van een personal trainer aan huis hangen af van een aantal factoren, onder andere het aantal trainingen dat u bij ons afneemt. Hoe meer trainingen u afneemt, hoe lager het tarief per training. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Trainen waar en wanneer u wilt

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een personal trainer aan huis. Door hier voor te kiezen, bepaalt u zelf waar en wanneer u wilt trainen. Het kan bij u thuis, op kantoor, in de buitenlucht of in de luxe sportschool waar wij mee samenwerken: Health Center Hoenderdaal. Dit is een fitnesscentrum dat beschikt over een moderne trainingszaal met de nieuwste fitnessapparatuur. Een andere reden om te kiezen voor personal training bij u op locatie is de veiligheid in verband met de huidige coronasituatie. Wij nemen de nodige maatregelen in acht om eventuele besmetting met het coronavirus te voorkomen. Uw gezondheid, en dat van ons team, staat natuurlijk voorop. Zo wordt er tijdens het geven van de personal training sessie altidj minimaal 1,5 meter afstand gehouden en worden de materialen voor en na elke training ontsmet. 

Uw Personal Trainer aan Huis

Meer weten over Uw Personal Trainer aan Huis of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende intake incl. gratis proefles? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen u graag met het behalen van uw trainings- en gezondheidsdoelen, op een gezonde manier. Samen gaan we voor duurzaam resutaat.

https://uwpersonaltraineraanhuis.nl/