Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Dozen vol herinneringen

Dozen vol herinneringen aan allemaal mooie gelegenheden. Eens in de paar jaar worden de dozen van zolder gehaald en alles doorgenomen. En plots stuit u op foto´s waar u niet eens meer aan gedacht had. En vindt u krantenknipsels uit het verleden en realiseert u zich hoeveel er veranderd is in de afgelopen jaren. Dankzij de dozen van Dozenhal weet u zeker dat deze herinneringen bewaard blijven en doorgegeven kunnen worden. Met ons oog voor kwaliteit zijn wij een ster in de productie van stevige dozen die jarenlang meegaan. Wat ook een belangrijke rol speelt, is onze klantgerichtheid. Voor ons staat service op nummer 1, met minder komt u bij ons niet weg!

Stevige dozen met service van dozenhal

Naast het feit dat onze dozen stevig zijn en wij service erg belangrijk vinden staat snelheid ook bovenaan ons lijstje. Dankzij ons eigen transport kunnen wij realiseren dat als u vandaag de dozen besteld, ze morgen bij u in huis staan. U hoeft dus nooit lang te wachten als u dozen bij ons besteld. Daarnaast staan wij voor gedrevenheid en passie. Wij doen er alles aan om goede kwaliteitsdozen af te leveren bij onze klant die bovendien ook nog eens scherp geprijsd is. Zo kunt u al uw spullen met waarde in hoogwaardige dozen opslaan. Op deze manier krijgt u de zekerheid dat als u later nog eens foto´s of andere spulletjes nodig heeft, u deze snel terug kunt vinden.

Dozen op maat

Heeft u een compacte opslagplaats dan is het verstandig om dozen te hebben die precies in deze ruimte passen. Hoe lossen wij dit voor u op? Heel eenvoudig met onze dozenzoeker. U vult de maten in van de gewenste grootte van de doos. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij iedere klant van dienst zijn en een doos op maat aanbieden. Zo heeft u geen loze ruimte in de opbergruimte meer, maar wordt alle ruimte optimaal benut. Wat wilt u nog meer? Kortom bij Dozenhal krijgt u dozen met hoge kwaliteit op maat gemaakt tegen betaalbare prijzen. Bestel vandaag nog uw dozen op onze website. Nog vragen, neem gratis telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag!