Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Elektrische fiets steeds populairder, en dat is niet zomaar! Tijd om er eentje te kopen..

Het kopen van een elektrische fiets lijkt misschien een moeilijke keuze, maar dat is het niet. Je hebt namelijk een hoop keuze tussen soorten, maten en kleuren bij het koepn van een elektrische fiets als je dat doet via https://www.premiumbikes.nl/elektrische-fiets/. Dat is handig, want een elektrische fiets mag best wat geld kosten, je gaat er immers op fietsen en dat moet plezierig zijn.

Elektrische fietsen worden steeds populairder en dat is niet zomaar, deze fietsen worden namelijk steeds beter als we spreken over kwaliteit en zijn duurzaam opgebouwd. Je kunt er dus jaren lang plezier van hebben, ook als je de elektrische fiets wilt kopen om ermee naar je werk te gaan of gewoon een rondje wilt fietsen.

Waarom je een elektrische fiets zou moeten kopen?

De elektrische fiets is populair onder de wat oudere Nederlanders, vaak zijn deze slecht ter been en hebben zij een extra duwtje in de rug nodig als ze willen fietsen. Met een elektrische fiets heb je die voordeel, je kunt gemakkelijk doorfietsen en bent voor je ’t weet al op je bestemming.

Je kunt profiteren van extra korting: Op ’t moment van schrijven zijn de elektrische fietsen van premiumbikes onder de sale, dat betekent dat je minimaal 17% korting hebt wanneer je een elektrische fiets gaat kopen via de webshop. Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste ebike? Geen zorgen, de klantenservice van premiumbikes beschikt over de juiste expertise en kunt je hierbij goed helpen.

Elektrische fiets met of zonder versnelling?: Net als bij een normale herenfiets of damesfiets kun je ook kiezen voor een elektrische fiets met versnelling, de webshop van premiumbikes heeft ze allemaal.

Goed om te weten: Vrijwel alle elektrische fietsen hebben een wielmaat van 28, dat houdt in dat de frame gebouwd is op een 28 inch wiel. Een elektrische kinderfiets bestaat dus (nog) niet.

De verzending is gratis: Waarschijnlijk ben je het al een keer tegengekomen op het internet, je wilt een leuke fiets kopen en komt er tijdens het betalen achter dat je ook nog eens extra voor de verzending moet betalen. Gelukkig is dat bij premiumbikes.nl niet het geval, de verzending is namelijk helemaal gratis.