Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Zeillessen voor jong en oud

Genieten en leren met zeillessen van De Randmeren

Heb jij ook altijd al eens willen zeilen? Of ben je wel eens aan boord geweest van een zeilboot waar een ander schipper was? Zeilen is prachtig. Zeilen is een heerlijke en actieve sport, waarbij je echt een bent met de wind en het water. Terwijl je over de golven heen racet geniet je van het heerlijke zonnetje of de mooie wolken. Zeilen is erg leuk, maar ook best wel lastig. Daarom is het handig om zeillessen te nemen. Met de zeillessen van De Randmeren bevindt je je binnen no time op het water!

Voor jong en oud, zeillessen op hoog niveau

Bij De Randmeren kun je zeillessen nemen in iedere leeftijdscategorie. Voor jonge kinderen, tieners en volwassenen. Er worden zelfs windsurflessen gegeven. De Randmeren is een CWO gecertificeerde zeilschool. Dat betekent dat het diploma dat je behaald landelijk wordt erkend. Daarnaast zijn alle zeillessen van zeer goede kwaliteit. Alle instructeurs hebben veel ervaring op verschillende gebieden.

 

Meer dan alleen zeilen

Wij merken vaak dan zeiles ook genieten van het varen in boten. Om deze reden bieden wij ook meerdere cursussen aan zodat u een vaarbewijs kunt behalen.
Wij bereiden u voor op Vaarbewijs 1 of Vaarbewijs 2 zodat u kunt varen in boten die sneller gaan dan 20km/h of groter zijn dan 15 meter. Dus wilt u ook een vaarbewijs halen? Neem contact met ons op of boek direct een cursus op de website, hierbij kunt u kiezen uit: privélessen, avondcurssussen of 1 dagscurssusen.

Bij De Randmeren bent u aan het goede adres

Ziet u het ook wel zitten om heerlijk te gaan zeilen of varen? Neem dan vooral een kijkje op de website: www.derandmeren.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen via de mail met specifiekere vragen: info@derandmeren.nl.