Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Gadgets voor de zomervakantie

Het is op dit moment nog fris buiten en veel mensen verlangen alweer naar de zomer. Sommige mensen blijven in Nederland en hopen op goed weer, maar ook veel mensen nemen dat risico niet en zoeken de zon op in bijvoorbeeld het zuiden van Europa. Veel campings in Frankrijk en Italië zullen deze zomer weer te maken krijgen met Nederlanders en hun caravan. Een vakantie moet natuurlijk voor ontspanning zorgen, maar de voorbereiding en de reis naar de vakantiebestemming kan stressvol zijn. Om deze periode iets makkelijker te maken hebben we enkele handige en leuke gadgets voor de zomervakantie verzameld.

 

Achteruitrijcamera

Een caravan maakt je auto langer dan dat ie normaal is. De manier waarop je moet rijden is dus heel anders dan normaal op de Nederlandse snelwegen. Ook zijn de wegen in het buitenland anders dan in Nederland. Je kunt dus alle hulp gebruiken om het rijden iets makkelijker te maken. Een achteruitrijcamera set komt hier goed van pas. Deze gadget helpt je veiliger door het verkeer te manoeuvreren. Een achteruitrijcamera kopen is dus zeker geen overbodige luxe als je bedenkt hoeveel makkelijker en veiliger je het jezelf maakt.

 

Draagbare stapelbedden

Voor het ultieme campingcomfort, verwen je je familie met een Cam-O-Bunk, Ontworpen om buitenenthousiastelingen te verzekeren van een goede nachtrust in extreme omstandigheden. Deze draagbare stapelbedden van Disco-O-Bed zijn een waardevol item om toe te voegen aan je kampeerspullen. Ze zijn eenvoudig in te stellen en verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen voor een breed scala aan tenten. Bovendien helpen het ingenieuze, converteerbare ontwerp en slimme organisatoren aan de zijkant om optimaal gebruik te maken van de ruimte in je tent.

 

Stormbestendige lucifers

Een UCO stormbestendige luciferset is perfect om in uw tas voor op de camping te bewaren. Het pakket bevat een duurzame, waterdichte behuizing die drijft evenals 25 winddichte en waterdichte lucifers die zelfs bij harde regen, wind en sneeuw oplichten.