Feyenoordweb
Image default
Sports / Soccer

Dankzij een goede halterbank aanbieding heb ik mijn eigen sportschool in huis!

Laatst ben ik verhuisd naar mijn nieuwe stekje buiten de stad. Dit betekende automatisch ook dat ik te ver van mijn vaste sportschool zou zitten, dus heb ik met pijn in mijn hart mijn abonnement opgezegd. Ik wilde het sporten niet volledig opgeven, dus ging ik op zoek naar een goede halterbank aanbieding zodat ik lekker thuis in mijn eigen tijd kon blijven sporten. 

Niet meer afhankelijk van een sportschool 

Na een beetje rondstruinen op internet kwam ik de website GorillaSports tegen, die een uitgebreid assortiment halterbanken en andere fitnessapparaten heeft. Ik zag dat ze een halterbank aanbieding hadden met een flinke korting, dus ik aarzelde niet en klikte deze halterbank gelijk naar huis. De bezorging ging erg vlot en na twee dagen had ik het al in huis! Ik ben erg tevreden met mijn halterbank, want nu ben ik niet meer afhankelijk van de openingstijden van de sportschool om mijn buikspieren en armspieren te trainen. Ik heb namelijk een baan met onregelmatige werktijden, dus het is soms nogal lastig om dan ook nog rekening te houden met de reistijd naar en de openingstijden van een sportschool. Ik zit er nu zelfs over te denken om een loopband voor mijn huis aan te schaffen bij GorillaSports, want ook daar zag ik een goede aanbieding voor. Zo kan ik thuis ook cardio-oefeningen blijven doen zonder daar de deur voor uit te hoeven!